first
  
last
 
 
start
stop

Újra NI Mentor konferencián vettünk részt Debrecenben, az AGORA Tudományos Élményközpontban. A félévzáró konferencia 2017. március 10 –én került megrendezésre. Ez alkalommal Szobonya Gergő informatikai szakoktató és jómagam, Nagy Attila szakoktató és rendszergazda vettünk részt. A rendezvény szokás szerint egy megnyitóval indult, ahol ismertették a közeljövőben megrendezésre kerülő különböző robotikai és hasonló versenyeket, azok részleteit. A megnyitó után különböző oktatásokon volt lehetőség részt venni.

 

Bővebben...

 

Az NI Mentor program keretében konferencián vettünk részt debrecenben, 2016. december 16 -án. A konferencia a National Instruments debreceni gyáregységében került megrendezésre, ami mint megtudhattuk, az amerikai anyavállalat után a második legnagyobb NI üzem és telephely a világon. A program előadásokkal kezdődött, amin megismerhettük röviden a vállalat történetét, és felépítést, célkitűzéseit, programjait. A programok közül kiemelt szerepet kapott az NI Mentor program, ahol a közeljövőben megrendezésre kerülő robotika versenyek voltak a középpontban. Említésre került, hogy tovább szeretnék bővíteni a mentor programot, minél több intézmény és diák bevonásával, továbbá a már meglévő tagok eszközparkjának bővítését is tervezik.

Bővebben...

A 2016/2017 -es tanévben, iskolánk is sikeresen csatlakozott a National Instruments Mentor programjához, amely kapcsán szeptember 23 -án részt vettünk a debrecenben szervezet nyitókonferencián. Iskolánkat Juhász Gergely informatika tanár és Nagy Attila rendszergazda és informatika szakoktató képviselte.

Bővebben...

 

2016.05.19-én az iskolákban a 9 és 10. infós osztályhoz látogatott egy hölgy, aki az Informatikai Klasztertől jött és egy érdekes előadást tartott a továbbtanulás lehetőségeiről. Beszélgettünk az informatika területeiről és azon belül megtudtuk még, hogy mennyi lehet egy informatikus átlag keresete. Itt felsoroltunk pár szakterületet, pl.: programozó, szoftverfejlesztő, programtervező stb. A keresetük kb. 120.000-től akár 500.000 Ft fölé is mehet. Említette, hogy hazánkban sok informatikust keresnek, hiszen szükség van rájuk. Nem kell kimenni ezért külföldre. Itt is eltudunk a szakmánkban helyezkedni. Ezt a szakmát főleg férfiak választják, de már a nők is kezdenek érdeklődni az informatika szakterület után.

Számunkra az előadás nagyon érdekes volt. Megtudtuk, hogy milyen lehetőségeink vannak a jövőben, ha az informatikával szeretnénk továbbra is foglalkozni.

Álláslehetőség !!!

SZIRÉN

Integrált könyvtári
rendszer

 

 

konyvtar@sztjg.hu

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Szeptember 2018  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930